Over Implacement Projecten


Implacement Projecten is uitgegroeid tot volwaardig trainings- en opleidingsorganisatie vanuit een ervaren Amsterdams re-integratiebedrijf.Inmiddels werken wij voor meerdere gemeenten, het UWV en private organisaties. Onze eerste samenwerking met de gemeente Amsterdam was in 2002, waar we met succes gewerkt hebben aan het bestrijden van jeugdwerkloosheid. Een van de lopende samenwerkingen is het TOV-project (taal -en oriëntatieprogramma voor vluchtelingen), door ons ontwikkeld en sinds 2013 ook door ons uitgevoerd. We hebben ervaring opgedaan in diverse andere trajecten gericht op participatie en re-integratie. Implacement Projecten is al 15 jaar uitvoerder van sociaal maatschappelijke trajecten. Wij kennen de wensen van de doelgroepen en zijn bekend met hun kansen en valkuilen. Binnen Implacement Projecten beschikken wij over vakbekwame docenten, coaches en praktijkbegeleiders. Onze ervaren professionals zijn gericht opgeleid op hbo- en op wo-niveau. Ons team bestaat uit een optimale mix van specialisaties die elkaar versterken om het aangeboden programma te optimaliseren, waarbij de participatie van mensen centraal staat.
Een sociale onderneming

Een sociale onderneming


“Ons doel bij Implacement is om mensen die om wat voor reden dan ook, in meer of mindere mate niet volop meedraaien in de Nederlandse samenleving, hun talenten (weer) te laten ontdekken. Door het blootleggen van kansen bieden wij onze deelnemers maatschappelijke handvatten, die hun zelfredzaamheid vergroten. Door een kort maar intensief programma leren wij statushouders in Amsterdam waar zij hun eerste stappen kunnen zetten op weg naar een zelfstandig bestaan. Het is een heerlijk gevoel als wij een verschil hebben kunnen maken bij deelnemers die ons verlaten. Dat is onze grootste rijkdom.”

Nienke van Dongen, Programmamanager

Wij zijn bereikbaar

Hoofdkantoor

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor onze overige vestigingen. Indien u meer informatie wilt over een traject of over kandidaten bij Implacement Projecten, belt u dan met ons kantoor Notweg. Kantoor Notweg is te bereiken op 020-4530202.

Vragenlijst taalaanbieders

Klik hieronder op de button om de Vragenlijst Taalaanbieders te openen.

vragenlijst Taalaanbieders

Blik op werk

Implacement Projecten is aangemerkt met de ISO normering bij Blik op werk.
blikopdeweg

Leerbedrijf

Wij zijn een officieel leerbedrijf.
erkendleerbedrijf

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Klik hier om ons klachten- en privacy reglement te bekijken.

© 2016 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.