De TOV cursus van Implacement gaat tot op heden niet door in verband met het coronavirus. Wij zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van een online alternatief.

Het participatieverklaringstraject wordt op dit moment online aangeboden. Let op: je moet hiervoor Nederlands spreken (minimaal B1 niveau) en/of Engels.


The Orientation Course refugees at Implacement is still postponed due to the corona virus. At this moment, we are developing an online alternative.

The Participation Declaration course can be followed online at the moment. Please notice that you need to speak Dutch (at least B1 level) and/or English to be able to follow the online course.


ናይ ኢምፕሌስመንት TOV ትምህርቲ ክሳብ ሕጂ ደው ኢዩ ኢሉ ዘሎ፡፡ ኣብዚ ግዜ’ዚ ብኦንላይን ዝወሃብ ትምህርቲ ኣብ ምድላው ንርከብ። ናይ ተሳትፎ- PVT ትምህርቲ ግን ኣብዚ ግዜ’ዚ ኦንላይን ይወሃብ ኣሎ። ነዚ ናይ ኦንላይን ትምህርቲ ንምስታፍ እንተወሓደ ነዘርላንድስ B1/ኢንግሊዝ ክትዛረብ ኣለካ። DUO ንኹሎም ኢንቡርኸሪንግ ዝገብሩ ናይ 4 ወርሒ መናውሒ ግዜ ክወሃቡ ወሲኑ ኣሎ። ኮምኡ ውን ነቶም ናይ ተሳትፎ ትምህርቲ PVT ዝመሃሩ ዝምልከት ኢዩ።


دورة الاندماج المقدمة من قبل امبليسمنت ألغيت حالياً ذلك بسبب فيروس كورونا. نحن مشغولون في هذا الوقت بتطوير حل الكتروني بديل.

مشروع وثيقة المشاركة يعطى الآن بشكل الكتروني. انتبه: يعطى فقط للأشخاص اللذين لديهم مستوى لايقل عن ب1 أو الأشخاص اللذين يتكلمون الانكليزية.

قامت منظمة الديو بمنح كل من وجب عليه الاندماج مدة إضافية و قدرها 4 أشهر. هذه المدة تسري أيضاً على وثيقة المشاركة

"Met ingang van 13 maart 2020 heeft het ministerie van SZW de inburgeringstermijn van alle inburgeringsplichtigen met 2 maanden verlengd, zodat inburgeringsplichtigen niet in de knel komen met hun inburgeringstermijn. Ook de termijnen voor het PVT (participatieverklaringstraject) worden met 2 maanden verlengd.

Op 24 april heeft minister Koolmees een brief naar de Tweede Kamer gestuurd. Daarin staat onder meer dat de inburgeringsplichtigen nog eens 2 maanden extra tijd krijgen om in te burgeren. Ook de termijn voor het PVT wordt met 2 extra maanden verlengd."

Zie: https://duo.nl/zakelijk/maatregelen-corona/inburgeren.jsp


Wij zijn een team van ervaren professionals, coaches en begeleiders in projecten. Sinds 2002 helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een stap verder. Wij bieden onze expertise aan op het gebied van de Participatiewet, Scholing, Outplacement, Werkervaringsplekken, Social Return, Jobcoaching, Vluchtelingen en Re-integratie (1e en 2e spoor). Vanaf 2013 specialiseren wij ons in het begeleiden van statushouders en kennis- en gezinsmigranten. Voor deze doelgroepen hebben wij diverse trajecten ontwikkeld, waaronder het Taal en Oriëntatietraject Vluchtelingen, het Participatieverklaringstraject en het Taal & Werk traject. Onze kern is: persoonlijke begeleiding, een sociaal hart, ervaring opdoen en leren in de praktijk. We bieden een breed palet van diensten aan en werken veel samen met diverse partners om ons gezamenlijke doel te bereiken.
Interesse in onze diensten? Wij komen graag met je in contact!


Wij zijn persoonlijk!

Wij zijn persoonlijk


Wij stellen mensen centraal, ieder individu is uniek en verdiend persoonlijke begeleiding. Maatwerk is bij ons vanzelfsprekend, waardoor ieder individu belangrijk is in onze samenleving.

Wij zijn ervaren


Participatie

Nederland ontwikkelt zich tot participatiesamenleving. Van iedere inwoner wordt een actieve bijdrage verwacht, zij het middels betaalde arbeid, vrijwilligerswerk of scholing. Implacement heeft decennialang ervaring én het daarbij behorende brede netwerk om de diverse doelgroepen met afstand tot de arbeidsmarkt (o.a. “kansarme” jongeren en ouderen, vluchtelingen/statushouders en oudkomers) te trainen en aan een stage, werkervaringsplek of (betaalde) werkplek te helpen.

Vluchtelingen

De (lokale) overheid adviseren en informeren over integratie en participatie van nieuwe inwoners, de Nederlandse normen en waarden bespreken met asielzoekers en statushouders. Implacement Projecten deelt graag haar expertise over, met en aan deze specifieke doelgroep.

Reintegratie

Begeleiding van mensen die ziek zijn (geweest) en/of mensen die weer terug willen keren op de arbeidsmarkt, soms bij hun huidige werkgever, soms bij een nieuwe werkgever. Dmv training en coaching begeleiden wij succesvol naar duurzame inzetbaarheid.

Social return

Wij hebben de expertise om op een creatieve wijze de diverse “aanbestedingsdoelgroepen” succesvol op de werkvloer te trainen en te begeleiden. Laat uw socialreturnverplichting daarom over aan de professionals van Implacement Projecten.

Duurzame arbeidsmobiliteit

Ook vijftigplussers zijn zeer waardevol voor de Nederlandse arbeidsmarkt en hebben vaak een belangrijke sociale rol in een organisatie. Dit willen wij koesteren door al vanaf het begin van een loopbaan werkgevers en werknemers te adviseren op het vlak van duurzame arbeidsmobiliteit.

Waarom kiest u voor Implacement?

Implacement Projecten is een volwaardig trainings- en opleidingsorganisatie bestaand uit hoogopgeleide ervaren professionals die mensen centraal stellen.

 

Wij werken onder andere samen met:

 • Logo-Implacement-Services
 • gemeenteamsterdam
 • gemeente-uithoorn-logo-300px
 • vluchtelingenwerknederland
 • Logo-VCA
 • logo The Constellation
 • Logo-UWV
 • Logo-Europese-unie
 • Logo-Ymere
 • Logo-Match5
 • Logo ministerie-szw-312
 • ACE logo kleiner
 • Logo-Terra-Trainingen-312
 • Logo-g4s-312
 • Logo-Garage-Notweg-Header-312
 • Logo-Eigen-Haard
 • Logo-Haarlemmermeer-312
 • Logo-Randstad 312
 • Logo-Stadgenoot-logo
 • Logo-Olympia-Uitzendbureau
 • Logo-Securitas
Ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving?

Ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving?   

Wij zijn bereikbaar

Hoofdkantoor

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Notweg

Notweg 38-C
1068 LL Amsterdam
020-4530202
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie Hoofddorp

Binnenweg 10
2132 CT Hoofddorp
023 - 5553368
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Klik hieronder voor ons contactformulier

Contactformulier

Blik op werk

Implacement Projecten is aangemerkt met de ISO normering bij Blik op werk.
blikopdeweg

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Klik hier om ons klachten- en privacy reglement te bekijken.

© 2020 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.