Management advies

Recruitment
Het vinden van juist personeel is vaak allerminst eenvoudig. Implacement Projecten heeft een breed netwerk van partners waarmee wij uw personeelsaanvraag kunnen oppakken.
Bij ons kunt u recruitment capaciteit inhuren voor een juiste werving en selectie.
Onze recruiters en consultants hebben een uitgebreid netwerk binnen diverse disciplines, op verschillende niveaus en in verscheidene branches zoals o.a. ICT, Sales, Finance, HR, Logistiek, Communicatie, Sport, Beveiliging, Consultancy en Projectmanagement.

Arbeidsconflict
Een arbeidsconflict kan altijd ontstaan, ook als u het niet wilt. De weg naar de rechter met vaak dure advocaten kan dan altijd maar vaak willen beide partijen dit voorkomen. Een gesprek met een externe partij aan tafel kan leiden tot nieuwe inzichten. Vanuit deze nieuwe inzichten kan gezocht worden naar redelijk- en billijkheid waarbinnen vervolgafspraken gemaakt kunnen worden. Ook in deze vervolgafspraken kan Implacement vaak een rol spelen, denk hierbij aan het op zich nemen van coaching, een training of een outplacementtraject.

Verandering
Werken in een veranderende omgeving vraagt flexibiliteit van management en werknemers. Om u doel te bereiken heeft u nieuwe processen, structuren en systemen nodig, maar de “cultuuromslag” moet plaatsvinden tussen de oren van alle betrokkenen. En in hun handelen. De mens staat centraal, want veranderen is mensenwerk. Mensen willen vaak niet veranderen omdat zij zoeken naar geborgenheid en zekerheid, omdat zij vaak bedreigingen en kansen op de (middel)lange termijn niet goed kunnen inschatten.
U bent als directeur resultaatgericht. En hoewel u een visie heeft, wordt u vooral in beslag genomen door de dagelijkse hectische gang van zaken. Een onderneming runnen is één ding, maar veranderingen doorvoeren vraagt specifieke kwaliteiten en vaardigheden. Wij ondersteunen u graag. Laten wij daar eens samen over in gesprek gaan.

Supervisie en Medezeggenschap
Aan directie- en managementleden bieden onze professionals graag supervisie.
Doet u het goed? Kan het anders? U geeft de bevestigingen aan uw medewerkers maar met wie kan u sparren over uw handelen en wijze van leidinggeven? Onze supervisie-jobcoaches gaan graag met u in gesprek. Een persoonlijke aandacht, een vast gezicht met professionele kennis en ervaring in het geven van de juiste feedback, waarbij ook u een goed gevoel heeft, is dat wat wij bieden.
Uw medezeggenschapsorgaan dient effectief te zijn voor uw organisatie.
Medezeggenschapsorganen die gevormd moeten worden tot een functioneel team dat efficiënt binnen uw organisatie kan meedenken trainen wij graag.
Als bestuurder/directeur gaat u de vruchten plukken van uw medezeggenschapsorgaan.

Wij zijn bereikbaar

Hoofdkantoor

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor onze overige vestigingen. Indien u meer informatie wilt over een traject of over kandidaten bij Implacement Projecten, belt u dan met ons kantoor Notweg. Kantoor Notweg is te bereiken op 020-4530202.

Vragenlijst taalaanbieders

Klik hieronder op de button om de Vragenlijst Taalaanbieders te openen.

vragenlijst Taalaanbieders

Blik op werk

Implacement Projecten is aangemerkt met de ISO normering bij Blik op werk.
blikopdeweg

Leerbedrijf

Wij zijn een officieel leerbedrijf.
erkendleerbedrijf

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Klik hier om ons klachten- en privacy reglement te bekijken.

© 2016 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.