Werkbrigades SHV in Amsterdam actief!

In Amsterdam zijn de Werkbrigades SHV (Schoon, Heel, Veilig) al sinds jaar en dag actief om buurten en wijken leefbaar te houden. De laatste maanden zijn de Werkbrigades SHV extra actief en dat merken buurtbewoners volop. De buurten waar de Werkbrigades SHV hun taak uitvoeren zijn steeds schoner en het veiligheidsgevoel onder de bewoners is in die wijken ook groeiende.

De Werkbrigades SHV voeren hun eenvoudige werkzaamheden op het gebied van schoon, heel en veilig uit in opdracht van de gemeente Amsterdam. In de Werkbrigades SHV kunnen buurtbewoners deelnemen maar ook mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben kunnen meedoen. Zo participeren er ook mensen uit het gemeentelijk project “Meedoen Werkt”, mensen die op deze manier weer kunnen wennen aan meedoen in de Amsterdamse samenleving.

De Werkbrigades SHV worden geleid door werkmeesters van Implacement Projecten, professionals die ervaring hebben in het begeleiden van mensen die willen meedoen en dit vaak zien als een opstap naar de reguliere arbeidsmarkt.

Wij zijn bereikbaar

Hoofdkantoor

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor onze overige vestigingen. Indien u meer informatie wilt over een traject of over kandidaten bij Implacement Projecten, belt u dan met ons kantoor Notweg. Kantoor Notweg is te bereiken op 020-4530202.

Vragenlijst taalaanbieders

Klik hieronder op de button om de Vragenlijst Taalaanbieders te openen.

vragenlijst Taalaanbieders

Blik op werk

Implacement Projecten is aangemerkt met de ISO normering bij Blik op werk.
blikopdeweg

Leerbedrijf

Wij zijn een officieel leerbedrijf.
erkendleerbedrijf

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Klik hier om ons klachten- en privacy reglement te bekijken.

© 2016 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.